Thea Sybesma treedt toe tot bondsbestuur

Interim-bestuur telt nu vijf leden

Het interim-bondsbestuur is uitgebreid met Thea Sybesma uit Heeze. De oud-toptriatlete is in het dagelijks leven werkzaam als orthopedisch chirurg in de Annazorggroep in Geldrop en als lid van de raad van bestuur van hetzelfde ziekenhuis.

Sybesma motiveert haar keuze om toe te treden tot het bondsbestuur als volgt: “Hoewel het jaren geleden is dat ik actief betrokken was bij de sport voel ik me nog steeds verbonden met de triathlon. Ik word hier overigens ook nog zeer regelmatig aan herinnerd door collega’s, medewerkers en patiënten. Inmiddels heb ik als ziekenhuisbestuurder ervaring opgedaan in het besturen van een complexe organisatie. Nadat ik was benaderd om deel te nemen als (interim)bestuurder heb ik niet lang hoeven nadenken: ik wil graag een bijdrage leveren aan de sport die mij veel heeft gebracht en ik wil me inzetten om de triathlonsport weer ‘gezond’ te maken.”

Meer informatie over Thea Sybesma en de overige vier leden van het bondsbestuur is hier te vinden.

Thea Sybesma
Thea Sybesma
Lees volgend artikel

Meldpunt Grensoverschrijdend gedrag en Integriteit

Eerste aanspreekpunt en officieel meldpunt voor signalen en meldingen van grensoverschrijdend gedrag en integriteitsschendingen gericht aan het verantwoordelijke bestuur/directie ... Lees meer