TC Twente en Hellas op EK clubteams

Mixed teamrelay in Lissabon

TC Twente en Hellas doen zaterdag in Lissabon mee aan het EK mixed teamrelay voor clubteams. TV Almere is in Portugal vertegenwoordigd in de wedstrijd voor junioren.

TC Twente en Hellas kwalificeerden zich begin juni tijdens het NK in Rotterdam voor het EK mixed teamrelay in Lissabon. Namens Twente komen Marije Dankelman, Stijn Jansen, Deborah Wissink en Bert van Veen aan de start. Het team van Hellas komt met Cesar Beilo, Rina Zijgers, Vincenz Frey en Jony Heerink in actie. Beide teams deden een jaar geleden ook mee aan het EK, toen in het Spaanse Banyoles. Twente deed het op de twaalfde plaats het beste, Hellas finishte op de dertiende plaats. Titelverdediger in Lissabon is thuisfavoriet Sport Lisboa e Benfica.

TV Almere is net als vorig jaar – alleen in een andere opstelling – met een team junioren van de partij op het EK. Silke en Jelmer de Wolde, Joyce Caro en Joost Friderichs gaan proberen de vijfde plaats van vorig jaar te verbeteren.

Lees volgend artikel

Inschrijving Forte Jeugd- en juniorencircuit 2020 geopend

Het is vanaf vandaag mogelijk om in te schrijven voor de wedstrijden die in 2020 onderdeel zijn van het Forte Jeugd- en juniorencircuit. Het circuit bestaat in 2020 uit zes ... Lees meer