Succesvolle TrainingPeaks Essentials Scholing

“Het waren leerzame en interessante dagen''

Afgelopen weekend kwam de TrainingPeaks University naar Nederland. Er werd door de NTB in samenwerking met partner TrainingPeaks op zaterdag en zondag een cursus aangeboden op Papendal.De cursus was bedoeld voor iedereen die met TrainingPeaks werkt of er mee wil werken. In twee dagen volgden ruim 60 deelnemers de scholing.

Pathwaymanager Marcel Ten Wolde kijkt positief terug op het weekend: “Het waren leerzame en interessante dagen. Het is belangrijk dat we trainers en atleten de juiste handvatten blijven aanreiken om trainingen en de ontwikkeling van atleten zo goed mogelijk te laten verlopen. Met de mogelijkheden van TP kunnen we de trainingen goed monitoren en hen ondersteunen waar nodig is. We zetten mooie stappen in het opleidingentraject en deze scholing paste perfect in deze strategie. In de komende jaren blijven we trainers ondersteunen waarbij de samenwerking met TrainingPeaks erg belangrijk is. Naast de bestaande opleidingen blijven we innovatief met andere interessante trainingsprogramma’s in de komende jaren.”

Via deze link vind je meer informatie over de voordelen van de samenwerking voor jou als atleet of als coach.

Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer