Rompelberg nieuwe partner NTB

Samenwerking gericht op ultieme seizoensvoorbereiding

Met plezier kondigen we Rompelberg Cycling Holidays aan als nieuwe NTB-partner. De sportieve organisatie verzorgt onder meer complete fietsvakanties op Mallorca, afgestemd op de wensen van de atleet. Rompelberg is de nieuwe naampartner van de 1eDivisie Zuid.

Jetse Scholma is de eigenaar van Rompelberg Cycling Holidays en heeft als één van de grondleggers van de Teamcompetities Triathlon een bijzondere geschiedenis met onze sport. De enthousiaste triatleet is blij met de samenwerking.

‘’Het is heel erg leuk dat de NTB, Teamcompetities Triathlon en Rompelberg op deze manier bij elkaar komen. Met mijn triathlonverleden voelde het als een logische keuze om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de nieuwe koers van de NTB. In het eerste gesprek met de NTB begreep ik dat de focus nu ligt op samenwerkingen waar leden, verenigingen en organisatoren voordeel aan beleven. Ik kan daar een bijdrage aan leveren door mijn passie voor fietsen, zwemmen en lopen te delen met NTB-leden’’, geeft Scholma aan.

Mallorca wordt het fietsparadijs genoemd vanwege het klimaat, de wegen, het afwisselende landschap, de gastronomie en culturele bezienswaardigheden. Het eiland vormt het perfecte decor voor een ideale triathlonvoorbereiding in Zuid-Europa.

‘’Deze samenwerking is onderdeel van onze vernieuwde partnerstrategie waarin we een meerwaarde willen creëren voor onze achterban én partners. Dat Rompelberg en in het bijzonder Scholma, een lange geschiedenis heeft met triathlon is dan ook een absolute plus. De focus van de Teamcompetities Triathlon ligt op het vergroten van de beleving. De activiteiten van Rompelberg sluiten mooi aan bij deze ambitie’’, aldus Job Boers namens de NTB.

Gezamenlijke ambitie

Rompelberg en de NTB sluiten een overeenkomst van drie jaar om invulling te geven aan de gezamenlijk ambitie om triatleten zo goed mogelijk voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De invulling van het partnership helpt aangesloten verenigingen, organisatoren en leden om geïnspireerd en gemotiveerd het nieuwe seizoen in te gaan.

”De positieve invloed van een goede voorbereiding helpt bij de ontwikkeling van atleten én het samenhorigheidsgevoel van een team. Deze kernwaardes horen bij het partnership. Afgelopen jaar hebben we schitterende prestaties en veel lachende gezichten gezien tijdens wedstrijden. Het plezier van de atleet staat centraal en dat is momenteel één van onze speerpunten. En precies dát is waar Rompelberg en de NTB elkaar vinden’’, aldus Boers.

Volgens Scholma zijn er veel mogelijkheden op het eiland om op de juiste manier te trainen. ”Mallorca heeft een goed onderhouden fietswegennet en er is relatief weinig verkeer op het eiland. Je kan kiezen voor een uitdagende rit door de bergen, langs de kustlijn met prachtige uitzichten of een vlakkere route door het mooie binnenland. Atleten zullen versteld staan van de fantastische landschappen en de unieke uitzichten. Kortom; Mallorca heeft veel te bieden.’’

Activaties

Deze week hebben we samen met Rompelberg Cycling Holidays twee volledig verzorgde triathlonvakanties op Mallorca verloot onder de teams die deelnemen aan de Teamcompetities Triathlon. Twee teams reizen in het voorseizoen van 2024 af naar Mallorca. In de komende periode delen we meer over aanvullende activiteiten rondom het partnership.

Ledenvoordeel

Voor alle NTB leden is er een aantrekkelijk ledenvoordeel bij het reserveren van een fietsvakantie of trainingsstage via Rompelberg, zoals aanvullende zwemmogelijkheden, kledingwasservice, een sportvoedingpakket en korting op een massage. Ook voor groepen zijn er aanvullende voordelen. Bekijk het complete overzicht hier.

Lijkt het je ook leuk om naar het warme zuiden af te reizen voor een triathlontrainingskamp? Op de website van Rompelberg Cycling Holidays vind je meer informatie.

Nederlandse Triathlon Bond
Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer