Programma 13e NTB-congres

17 november Papendal

Inschrijving voor 13e NTB-congres geopend

Congrescentrum Papendal is op zaterdag 17 november de locatie voor alweer het 13e NTB-congres. Het jaarlijkse congres is vooral bedoeld voor bestuurders van NTB-verenigingen en organisaties, maar ook andere belangstellenden worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden.

Ook dit jaar is het weer gelukt om een uitgebreid en interessant programma samen te stellen. Naast de gebruikelijke themabijeenkomsten/workshops, de presentaties van de Run Bike Run Series en teamcompetities 2019 en de verkiezing van de Sporters van het Jaar is dit jaar méér ruimte vrijgemaakt voor plenaire presentaties.

In de ochtend zijn er presentaties van jurylid Suus Baggen over de officialcampagne 2018 ‘Dat aardige jurylid’, Berteke de Jong over Jeugdtriathlon (inclusief presentatie van het Jeugd- en Juniorencircuit 2019), Marcel ten Wolde over zijn nieuwe functie als ‘pathwaymanager’, Andries Reitsma over ‘MijnNTB 2019’ en Paul Verkleij over ‘Kader – het kloppende hart van iedere vereniging’. Ook is er een presentatie over het EK olympische afstand dat volgend jaar plaatsvindt in Weert.

Deelnemers aan het congres kunnen in de middag een tweetal themabijeenkomsten bijwonen en kunnen daarbij kiezen uit de volgende thema’s:

  • Kennismaken, verdiepen én doorstromen voor jeugd – Berteke de Jong en Marcel ten Wolde.
  • Verzekeringen – Michiel van Niekerk
  • Vrijwilligerscoördinatie voor vereniging of organisatie – Rens Veerman
  • Privacy – Beleid maken over persoonsgegevens – Axel Beijersbergen
  • ‘Vinden, binden en boeien van trainers’, op weg naar een sterke vereniging – Paul Verkleij
  • ‘Zwemmend in de wereld van medische begeleiding bij een triathlonevenement’ – Guusje Vrehen (Sportdokters.nl)
  • Duurzaamheid, ‘Van eenmalig naar meermalig’ – Jan Wullink
Programma 2018 Direct aanmelden
Lees volgend artikel

TV Almere en VZC winnen in Weert

Lees meer