Personele wijzigingen bij de NTB

Miriam van Reijen toegetreden tot NTB-bestuur

Personele wijzigingen bij de NTB

De Triathlon Raad heeft dinsdagavond ingestemd met de benoeming van Miriam van Reijen als vervangster van Karin Oppelland in het NTB bondsbestuur. Van Reijen is bewegingswetenschapper en combineert een eigen bedrijf – waarmee ze presentaties verzorgt over voeding, hardlopen en training – met triathlon. Zo won ze in 2017 een zilveren medaille op het WK duathlon in Zofingen. Van Reijen gaat zich in het bestuur bezighouden met de aandachtspunten Media en Communicatie.

De functie van coördinator cross wordt met ingang van 1 januari overgenomen door Marcel Swart. Hij vervangt Casper van de Kamp, die de functie niet meer kon combineren met zijn drukke werkzaamheden. Marcel Swart is geen onbekende bij de NTB, hij was begin deze eeuw samen met Gerrino Mulder de opvolger van Louis Delahaije als bondscoach. Swart gaat zich als coördinator cross richten op de breedtesport en zal waar nodig samenwerken met Armand van der Smissen die als technisch coördinator het topsportgedeelte onder zijn hoede heeft.

Het Jeugd & Junioren Circuit tenslotte heeft met Neiske Becks en Edwin Dasselaar twee nieuwe coördinatoren erbij. Becks en Dasselaar gaan Berteke de Jong en Christie Brouwer van het bondsbureau ondersteunen op het gebied van inschrijvingen, contacten met organisaties, aanwezigheid bij wedstrijden, etc.

 

 

 

Lees volgend artikel

De Groot en Diederiks winnen NK-titels duathlon

Net als in 2018 pakte Daan de Groot afgelopen zaterdag de NK-titel op de duathlon standaardafstand. Bij de vrouwen bekroonde Diede Diederiks een succesvol seizoen met de gouden ... Lees meer