NTB verhuist naar Papendal

Vanaf 1 september 2017 is de NTB gehuisvest op Papendal

NTB verhuist naar Papendal

Vanaf 1 september 2017 is de NTB gehuisvest op Papendal. Het nationaal sportcentrum, waar ook NOC*NSF en diverse andere sportbonden zetelen, is gelegen net buiten Arnhem. De NTB huist voortaan samen met de KNWU op Papendallaan 49. Eind september wordt het pand officieel geopend. Het NTB-congres 2017 zal ook in Arnhem plaatsvinden. Deelnemende leden kunnen tijdens het congres een rondleiding krijgen in het nieuwe bondskantoor.

NTB- directeur Rembert Groenman: “Dit is een mooie stap in de professionalisering en volwassenwording van onze sport. In de Wielren Unie vinden we een sterke partner met diverse opties voor inhoudelijke samenwerking. KNWU-directeur Vincent Luyendijk: “We kijken uit naar een mooie samenwerking met de Triathlonbond. Een sport die een mooie ontwikkeling doormaakt. Het wordt geweldig om samen op Papendal te werken met tal van faciliteiten in een topsportomgeving.”

Wij gaan met de verhuizing onze intrek nemen in een voormalige sporthal. Deze wordt verbouwd naar een kantooromgeving die wordt vormgegeven als een (NTB) Clubhuis. Hierin is ruimte voor beide sportbonden om de eigen identiteit vorm te geven. Het wordt een toegankelijke werkomgeving in een open ruimte met flexplekken waar samenwerken en de sport centraal staan.

 Plattegrond Papendal

Lees volgend artikel

Meldpunt Grensoverschrijdend gedrag en Integriteit

Eerste aanspreekpunt en officieel meldpunt voor signalen en meldingen van grensoverschrijdend gedrag en integriteitsschendingen gericht aan het verantwoordelijke bestuur/directie ... Lees meer