NTB partner van BE PROUD

Jetze Plat als één van de eerste ambassadeurs

NTB partner van BE PROUD

De Nederlandse Triathlon Bond behoort samen met Rugby Nederland, IJshockey Nederland en de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond tot de eerste partners van Be PROUD. BE PROUD is opgezet door de Dopingautoriteit, in samenwerking met NOC*NSF, (ex-)topsporters en trainers/coaches, en zet zich in voor een schone sport.

BE PROUD wil dat sporters die door keihard trainen de top hebben behaald, zich openlijk uitspreken tegen het gebruik van doping. Om zo anderen te inspireren en te laten zien dat hard werken ook echt loont.

Be Proud roept dan ook sporters, familie, coaches, medische begeleiders, bondsmedewerkers en andere sportfanaten op om in actie te komen. Want als er sporters zijn die het niet op eigen kracht doen, maakt dat de sport veel minder mooi. Zijn er dan nog wel echte winnaars? Iedereen heeft recht op een schone sport, omdat jóuw moment dan ook echt iets betekent.

Paratriatleet Jetze Plat behoort samen met honkballer Vince Kool, beachvolleybalster Madelein Meppelink en turner Epke Zonderland, tot de eerste ambassadeurs van BE PROUD. Zijn verhaal lees je hier.

Sluit je net als Jetze aan bij Be PROUD, en word onderdeel van een groot en krachtig team. Meld je als supporter aan via de website www.schonesport.nl en deel jouw PROUD moment via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #IamPROUD of #WearePROUD.

 

Nederlandse Triathlon Bond
Lees volgend artikel

TV Almere en VZC winnen in Weert

Lees meer