NTB stelt MTB's beschikbaar

Drie sets mountainbikes verdeeld over het land

NTB-fietsen beschikbaar voor jeugdactiviteiten

In 2017 is door de NTB – met dank aan de side events rondom het WK Triathlon – een set Merida jeugd-mountainbikes aangeschaft. Na intensieve inzet bij clinics op scholen en bij side-events in Rotterdam, is deze set fietsen nu verdeeld over drie locaties in Nederland. Liefhebbers kunnen de fietsen inzetten bij jeugdactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan clinics op scholen, promotionele activiteiten in de buurt, als leenfiets tijdens verenigingstrainingen of lokale wedstrijden.
De (kleinste) fietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf groep 5. De grootste maten zijn ook op het voortgezet onderwijs nog bruikbaar. Zadels zijn eenvoudig in hoogte te verstellen. De fietsen hebben gewone pedalen, handremmen en versnellingen.

De fietsen zijn verdeeld over drie locaties en worden beheerd door bij de NTB aangesloten partijen.
Te weten:

  • NTB opleidingsvereniging TVS ’90 – Spijkenisse
  • Sportservice Hardenberg – Hardenberg
  • Platform Limburg – Margraten

Op iedere locatie is een set van 10 – 15 fietsen (en bijbehorende helmen!) aanwezig, in diverse (kinder)framematen. De fietsen kunnen tegen een gering tarief worden gehuurd, voor één of meerdere dagen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in huurvoorwaarden tussen ‘bij de NTB aangesloten partijen’ en ‘derden’.
Alle mogelijkheden en voorwaarden, plus de contactgegevens van de beheerder per locatie, zijn hier te vinden.

De mountainbikes zijn beschikbaar in 4 verschillende framematen
De mountainbikes zijn beschikbaar in 4 verschillende framematen
Lees volgend artikel

Blauwalgtoxiciteitstest pilot Nieuwkoop

Lees meer