NK Duathlon Almere en Teamcompetitie Arnhem verplaatst

Onzekerheid is nog te groot

Start2Finish heeft besloten om het Open NK duathlon dat op 3 april gepland stond in Almere, vanwege de aanhoudende onzekerheid rond het coronavirus te verplaatsen naar 9 oktober.  Het NK en ook de Tri2one Tijdrit Almere, vindt dan een week na het WK Duathlon Lang in het Deense Viborg plaats. De crossduathlon die op 14 maart in Almere op het programma stond, gaat dit jaar helaas niet door.

“Gezien alle onzekerheid, alle maatregelen die nu nog gelden en alle beperkingen waar we daardoor mee te maken hebben, is het niet haalbaar om dan een wedstrijd te organiseren. Het is heel erg jammer, maar de veiligheid van iedereen gaat voor”, aldus organisator Jefry Visser.

Ook de Team Triathlon Arnhem heeft besloten haar wedstrijd die gepland stond op 4 april, te verplaatsen. Dit betekent dat de wedstrijden meetellend voor teamcompetities in de tweede en derde divisie dit jaar zullen plaatsvinden op zondag 26 september. Voor het Jeugd- en juniorencircuit staat er al een race gepland op deze datum, dus Arnhem valt voor dit circuit helaas af. Meer informatie over voorwaarden – zoals het aantal meetellende wedstrijden – volgt zodra er meer duidelijkheid is over de resterende wedstrijden in het circuit.

Lees volgend artikel

Nederlandse titels aquathlon op het spel in Maarssen

Lees meer