Livis per 1 januari supplier van de NTB

Tien procent korting voor NTB-leden

Livis is sinds 1 januari supplier van de NTB. Livis is een van de grootste landelijke én gecertificeerde aanbieders van EHBO praktijktrainingen op meer dan 200 locaties.

Livis, dat landelijk opereert en cursussen regionaal aanbiedt, verzorgt EHBO en BHV cursussen door middel van een combinatie van e-learning en praktijk.

Als lid van de NTB kun je bij Livis cursussen volgen met 10% korting. Denk hierbij aan EHBO voor volwassenen (met het Oranje Kruis certificaat), reanimatie bij volwassenen of de online cursus Eerste hulp aan sporters of Eerste hulp aan kinderen.

Daarnaast organiseert Livis jaarlijks de ‘Triathlon EHBO-middag’ waar je alleen maar andere triatleten treft die dezelfde combinatiecursus EHBO (online en praktijk) volgen. Zodra deze Triathlon EHBO-middag in 2021 bekend is, maken we dat op onze website en via onze nieuwsbrief bekend. Je kunt natuurlijk ook altijd één van de andere cursusdagen kiezen die op de Livis kalender staan. Het gehele cursusaanbod staat tot je beschikking. Daarnaast is Livis gespecialiseerd in producten voor EHBO, VCA en BHV.

Klik hier voor meer informatie

Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer