Aanmelding kandidaten sportverkiezingen

Wie worden de sporters van het jaar 2018?

Kandidaten voor sportverkiezingen 2018 gezocht

De jaarlijkse verkiezingen van de sporters van het jaar staan weer voor de deur! Zoals de laatste jaren gebruikelijk, wordt tijdens het NTB-congres (dit jaar op zaterdag 17 november op sportcentrum Papendal in Arnhem) bekend gemaakt wie zich Sportvrouw, Sportman, Talent, Paratriatleet en Agegrouper van het Jaar 2018 mogen noemen.

Ook dit jaar krijgen de licentiehouders van de NTB de mogelijkheid kandidaten voor te dragen. Dat kan met behulp van het onderstaande formulier en liefst voorzien van een overzicht van aansprekende (nationale, maar vooral internationale) resultaten van de betreffende atleten.

Suggesties voor nominaties kunnen worden doorgegeven t/m zondag 14 oktober, waarna in de week van 22 oktober bekend wordt gemaakt wie de genomineerden zijn en hoe de NTB-leden hun stem kunnen uitbrengen. De stemming van de leden telt voor 50 procent mee. De overige 50 procent wordt bepaald door de technische staf van de NTB.

Voordracht kandidaten
Lees volgend artikel

Meldpunt Grensoverschrijdend gedrag en Integriteit

Eerste aanspreekpunt en officieel meldpunt voor signalen en meldingen van grensoverschrijdend gedrag en integriteitsschendingen gericht aan het verantwoordelijke bestuur/directie ... Lees meer