HotelPlanner accommodatiepartner NTB

Gemiddeld 15% korting op groepsaccommodaties

De NTB heeft sinds begin deze maand een partnerschap met HotelPlanner. HotelPlanner.com is wereldwijd een van de grootste leveranciers van online hotelreserveringen voor groepen. HotelPlanner.com staat in de top vijftig van meest bezochte reiswebsites en op nummer één voor groepsreizen.

Door gebruik te maken van een gepatenteerde technologie zoekt HotelPlanner uit een aanbod van meer dan 1,4 miljoen hotels en alternatieve accommodaties naar de beste aanbiedingen voor groeps-, persoonlijke- en zakenreizen. Via de website HotelPlanner.com kunnen sportteams, families, bedrijven of vriendengroepen vrijblijvend accommodaties zoeken en speciale wensen, zoals maaltijden en sportfaciliteiten, aangeven. Door gebruik te maken van HotelPlanner.com kunnen grote of kleinere groepen tot 65% (en gemiddeld zo’n 15%) korting krijgen op de standaard tarieven.

NTB-directeur Thorwald Veneberg is blij met de samenwerking met HotelPlanner. “We kunnen dankzij dit partnerschap de kosten voor hotelovernachtingen verminderen. Niet alleen voor onze topsporters, maar ook voor teams, verenigingen en agegroupers en hun familie. Zo maken we de sport voor onze leden, ook als je verder van huis aan een triathlon wilt meedoen, nog toegankelijker.”

Tim Hentschel, medeoprichter en algemeen directeur van HotelPlanner.com vult aan: “Deze samenwerking bevestigt onze toewijding aan het verbeteren en vereenvoudigen van het boekingsproces van hotels en accommodaties voor sporters. Onze diensten zijn er op gericht om de stress rondom het boeken van groepsaccommodaties te verminderen en atleten te voorzien van betrouwbare accommodaties voor een competitieve prijs.”

Via deze link kom je op de speciaal ingerichte pagina voor NTB-leden waar je je accommodatie kan vinden en boeken.

Vragen en suggesties mogen gemaild worden naar communicatie@triathlonbond.nl.

 

Nederlandse Triathlon Bond
Lees volgend artikel

Blauwalgtoxiciteitstest pilot Nieuwkoop

Lees meer