Herzog in 2021 Official Recovery Partner NTB

Ontzorging in herstel

De NTB en Herzog Medical BV zijn een partnership overeengekomen waarmee atleten ontzorgd worden in hun herstel na trainingen en wedstrijden. NTB-leden kunnen met korting producten aanschaffen via de webshop van Herzog.

Herzog en de NTB werkten in het verleden al vaker samen en in 2021 is het partnership vernieuwd. Selectieleden van de bond kunnen voordelig gebruikmaken van recoveryproducten zoals compressiekousen, tubes, broeken en pneumatisch compressieapparatuur zoals Compry Recovery . Voor agegroupers en andere NTB-leden is er een kortingscode beschikbaar op de partnerpagina, waarmee in de webshop van Herzog met 10% korting producten aangeschaft kunnen worden. Kousen en tubes zijn ook leverbaar in oranje en zwart, passend bij het nationaal racetenue.

Harald Herzog, oprichter en naamgever van Herzog Medical is blij met de hernieuwde samenwerking: “Herstel is van wezenlijk belang om op een hoog niveau te kunnen blijven presteren, zeker bij deze bijzonder zware tak van sport. Het is mooi dat wij daar een bijdrage aan kunnen leveren”.

Ook NTB-directeur Rembert Groenman sprak zich positief uit: “Het is altijd goed als oude bekenden hun banden weer aanhalen. Met Herzog kies je voor bewezen kwaliteit en dat is wat wij onze sporters het liefste bieden.”

Over Herzog:

Herzog is de pionier van compressie in de sport. Al vanaf 2001 zijn zij voortdurend in gesprek met (top)atleten, brei-ingenieurs en medici. Wetenschappelijk onderzoek en gebruikerservaringen vormen de fundering voor innovaties en doorontwikkelingen.

Over Herzog:
Bezoek de partnerpagina
Lees volgend artikel

Diede Diederiks twee keer podium in WK Xterra

Diede Diederiks is vorig weekend tweede en derde geworden tijdens het WK Xterra. Donderdag won ze zilver tijdens de shorttrack wedstrijd, zaterdag liep ze naar het brons in de ... Lees meer