Gratis KNWU-basislidmaatschap voor NTB-leden

Samenwerking KNWU en NTB

Gratis KNWU-basislidmaatschap voor NTB-leden

Ook in 2019 kunnen NTB-leden met een atletenlicentie een gratis basislidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU) aanvragen. Met het basislidmaatschap kunnen triatleten met korting meedoen aan funklasse-wedstrijden (weg, veld en mtb) en (inter)clubwedstrijden (trainingswedstrijden). NTB-leden kunnen het basislidmaatschap via dit formulier aanvragen, bestaande lidmaatmaatschappen voor 2019 worden niet gecrediteerd.

Aanvragers krijgen geen basislidmaatschapspas thuisgestuurd, maar kunnen deze online raadplegen of printen (via het menu aan de bovenzijde in MijnKNWU). Je ontvangt de inlogcode na het aanvragen van het basislidmaatschap. Bij wedstrijden moet je je basislidmaatschap – in print of digitaal – kunnen overleggen.

KNWU-wedstrijdlicentiehouders kunnen op hun beurt met korting meedoen aan bepaalde NTB-wedstrijden. De korting geldt voor alle combiwedstrijden op de NTB-kalender tot en met maximaal de olympische afstand, dus ook duathlons (lopen-fietsen-lopen), zwemlopen, wintertriathlons, etc. Aan langere afstanden kan wel deelgenomen worden, maar dan zal er een daglicentie in rekening worden gebracht. Bij inschrijving voor de NTB-wedstrijden kan het licentienummer worden ingevoerd om de korting te verkrijgen.

Lees volgend artikel

Kwalificatie EK junioren Tartu

De NTB heeft de kwalificatiecriteria voor junioren voor het EK in Tartu, Estland, geüpdate. Het EK stond aanvankelijk voor dit weekend gepland, maar is vanwege COVID-19 ... Lees meer