Twee nieuwe uitingen van samenwerking Decathlon en NTB

Feestelijke avond rond samenwerking NTB en Decathlon

Cadeautjes voor jeugd en verenigingen

Nadat eerder al de start van het Jeugdcircuit Overijssel en Jeugdcircuit Gelderland – beide powered by Decathlon – kon worden aangekondigd, was er dinsdag voor alle NTB – jeugdverenigingen opnieuw reden voor een feestje. Tijdens een inspirerende avond met deze clubs werden twee nieuwe uitingen van de samenwerking tussen Decathlon Nederland en de NTB gelanceerd.

Cadeautjes voor jeugd en verenigingen

Welkom bij de NTB, Decathlon helpt je op weg!

Alle nieuwe NTB-jeugdleden (aspiranten, jeugd en junioren) ontvangen met ingang van 1 juni 2019 een welkomstcadeau in hun brievenbus. Een persoonlijk kaartje, een Aptonia startnummerband en een voucher van Decathlon (te besteden in een van de Decathlon winkels of op www.decathlon.nl).

Nieuwe jeugdige triatleten krijgen hiermee niet alleen een warm welkom, maar worden tevens op weg geholpen bij hun eerste avonturen in de triathlonwereld. En goed nieuws voor alle huidige jeugdleden; ook aan hen is gedacht! Zij ontvangen eerdaags allemaal een kaartje, een ‘buff’ én voucher van Decathlon (via hun vereniging of met de post). Het eerste exempaar daarvan werd dinsdagavond op Papendal door jeugdcoördinator Berteke de Jong uitgereikt aan junioratlete Kim van ’t Verlaat.

Nederlandse Triathlon Bond

Verenigingspakket voor jeugdtriathlon

Een groeiende groep NTB-verenigingen biedt jeugdleden actief de kans om ‘op triathlon te gaan’.

Als waardering voor hun inzet, als stimulans om met dit mooie werk door te gaan én om eventuele drempels zoveel mogelijk te verlagen, mag de NTB namens Decathlon Nederland deze clubs eenmalig een uitgebreid ‘verenigingspakket jeugdtriathlon’ aanbieden. Dit pakket zit boordevol sport- en spelmateriaal, dat ingezet kan worden tijdens clinics, Start2Tri cursussen, de opvang van nieuwe (proef)leden en natuurlijk tijdens allerlei (speelse) trainingsvormen tijdens clubtrainingen.

Verenigingen die in aanmerking komen voor dit pakket, worden hierover actief benaderd.

Verenigingen die ook graag een start maken met jeugdtriathlon en op weg geholpen willen worden, kunnen contact zoeken met de jeugdcoördinator via berteke.de.jong@triathlonbond.nl.

 

Foto: de eerste pakketten werden dinsdag uitgereikt aan de vertegenwoordigers van de aanwezige jeugdverenigingen.

 

Nederlandse Triathlon Bond
Lees volgend artikel

Nederlandse titels aquathlon op het spel in Maarssen

Lees meer