Doe mee aan de talent- en inspiratiedagen 2019!

Iedereen tussen de 12 en 18 jaar kan meedoen

Doe mee aan de talent- en inspiratiedagen 2019!

Ben je tussen de twaalf en achttien jaar oud – of ken je iemand in die leeftijdscategorie – en wil je graag kennismaken met de triathlonsport? Geef je dan op voor een van onze talent- en inspiratiedagen die de komende maanden in heel Nederland plaatsvinden.

Ook dit jaar is de Nederlandse Triathlon Bond op zoek naar nieuw talent, maar in tegenstelling tot vorige jaren zijn de talent- en inspiratiedagen in 2019 (vooral) ook bedoeld om jeugd kennis te laten maken met triathlon. Triatlete Kim van ’t Verlaat (18) legt uit waarom triathlon haar favoriete sport is:  “Triathlon is zwemmen, fietsen en hardlopen. Het is superleuk om tijdens wedstrijden je medeatleten te zien, elk evenement heeft een waar familiegevoel. Het is een toffe, heel gezellige multisport!”

Iedereen die graag een keer wil kennismaken met triathlon en/of toe is aan een nieuwe uitdaging, is welkom tijdens de talent- en inspiratiedagen. Dus vind je het leuk om te zwemmen, fietsen en/of hardlopen – en dat kan bijna iedereen wel -, wil je graag op een leuke manier je energie kwijt en sport je graag buiten? Meld je dan aan voor één van de dagen. Deelname is gratis.

Tijdens de talent- en inspiratiedagen staan een zwemtraining en een hardlooptraining onder leiding van ervaren NTB-trainers op het programma die je graag tips en trucs geven. Ook wordt er informatie gegeven over jeugdtriathlon bij verenigingen of – als de trainers daar mogelijkheden toe zien – het talentprogramma van de bond.

Vastgesteld zijn inmiddels de volgende dagen (overzicht wordt nog aangevuld):

  • 30 maart Sittard
  • 6 april Almere
  • 13 april Groningen
  • 25 mei Alkmaar
  • 6 oktober Utrecht

Meld je hier aan voor de talent- en inspiratiedagen 2019

Vragen? Mail naar marcel.ten.wolde@triathlonbond.nl

Zwem- en hardlooptraining onder leiding van ervaren trainers
Zwem- en hardlooptraining onder leiding van ervaren trainers
Lees volgend artikel

TV Almere en VZC winnen in Weert

Lees meer