Digitale congresweek voor alle leden in april

NTB bestaat 35 jaar

Op 11 april 2022 bestaat de Nederlandse Triathlon Bond 35 jaar. Na twee jaar waarin COVID-19 een groot deel van de agenda en de (on)mogelijkheden bepaalde, kijken wij graag met alle leden weer vooruit naar de beleving van onze mooie sport. Tijdens een digitale congresweek staan wij even stil bij het jubileum en gaan wij vooral met jullie aan de slag om onze sport weer te beleven, te organiseren en te beoefenen. Deze congresweek zal bestaan uit drie avonden met online-aanbod van workshops, gericht op verenigingen, wedstrijdorganisaties en op atleten. De congresweek wordt geopend door interim-bestuursvoorzitter Alexander Vandevelde, die stilstaat bij het jubileum van de NTB. Ook kijkt hij terug op de gevolgen van de coronacrisis en blikt hij vooruit op ‘het nieuwe normaal’ en de heropening van de sport- en evenementensector en wat dat voor de triathlonsport betekent.

Op de website is meer informatie te vinden over het programma van de digitale congresweek en uitleg over de inschrijving. Traditiegetrouw is deelname ook ditmaal gratis voor alle aangesloten leden. Bij elke workshop wordt vermeld wie de beoogde doelgroep is en of er een maximum aantal deelnemers is. Wij heten iedereen van harte welkom op 11 april en hopen dat wij met elkaar een plezierige, energieke en betekenisvolle week zullen beleven. Het traditionele najaarscongres, waar we elkaar ontmoeten op Papendal, zal als vanouds in november plaatsvinden.

Meer informatie: https://www.triathlonbond.nl/over-ntb/congres/

Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer