Concept jaarplan en begroting 2018

Aandacht voor groei en kwaliteit

Jaarplan en Begroting 2018

Tijdens de bijeenkomst van de Triathlon Raad op woensdag 13 december worden formeel het Jaarplan 2018 en de Begroting 2018 van de NTB vastgesteld. Deze beide stukken worden tijdens het NTB-congres op 18 november in Arnhem in de regiosessies besproken zodat eventuele opmerkingen vanuit de regio door de betreffende TR-leden kunnen worden ingebracht in de TR. De stukken zijn te downloaden onder dit bericht. Leden die niet op het congres zijn kunnen een reactie geven door te mailen naar rembert.groenman@triathlonbond.nl.

De NTB ziet 2018 als een jaar waarin we met elkaar optimaal gebruik maken van de flow waarin we zitten. 2017 gaat namelijk de geschiedenis in als een bijzonder jaar voor de NTB met de succesvolle organisatie van het WK in Rotterdam, de verhuizing van het bondsbureau naar het hart van de sport op Papendal, opnieuw een mooie groei van het aantal triatleten en aandacht voor onze sport, een bronzen medaille op het WK Teamrelay in Hamburg, het tweede jaar van het prachtige blad Transition en de nieuwe site Triathlonbond.nl.

De bond richt zich in 2018 enerzijds op groei: meer evenementen, meer jeugdleden, meer zwemwater, meer structurele opvang van al die nieuwe triatleten in lokale verenigingen, meer opgeleide trainers en officials, meer blijvende aandacht voor de sport en meer partners en sponsors die ons ondersteunen in onze ambities. Anderzijds is het belangrijk om de kwaliteit van wat we nu goed doen te bewaken; onze aandacht voor de leden en de kracht van de laagdrempelige benadering voor die leden, de snelle service, gerichte dienstverlening, mooie communicatie via onze sites en blad, het behouden van onze communitysfeer en het groeiende aantal evenementen.

Zaken die voor verbetering vatbaar zijn, zijn het updaten van NTB Inschrijvingen – een pijler van onze dienstverlening – en de aandacht die we kunnen besteden aan alle disciplines binnen onze sport. Er zijn kortom uitdagingen genoeg, maar omdat ze allemaal voortkomen vanuit de positieve vibe die rond de triathlonsport hangt, geeft dat alleen maar meer energie!

Concept Jaarplan 2018
Begroting 2018

Nieuwsbrief

Een wekelijkse samenvatting van ons nieuws ontvangen?

Vanuit het NTB-bondsbureau wordt ongeveer 50 maal per jaar een algemene nieuwsbrief verstuurd. Vul je e-mailadres in en abonneer je op onze nieuwsbrief! Afmelden kan op elk gewenst moment door op de link onder een nieuwsbrief te klikken.

Er is iets verkeerd gegaan, probeer het nogmaals.
Nederlandse Triathlon Bond

Bedankt voor de aanmelding!

Lees volgend artikel

Blauwalgtoxiciteitstest pilot Nieuwkoop

Lees meer