Cheque voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Ruim 3000 euro vanuit inzet 'assistent-officials'

Cheque voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Ook dit jaar kan namens de NTB en de WGWO een cheque ter waarde van ruim 3000 euro overhandigd worden aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit goede doel maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch lid kunnen worden van een sportclub of aan dans, muziek, beeldende kunst, theater of iets anders creatiefs kunnen doen. Voor die kinderen betaalt het fonds de contributie/lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. 

De cheque is het resultaat van de inzet van ‘assistent-officials’, vorig seizoen, in de Teamcompetities. Deze assistent-officials ondersteunen op wedstrijddagen van de Teamcompetities het jurykorps. Ieder team dat actief is in de competitie levert eenmaal per seizoen zo’n assistent. En voor ieder team dat zich op deze manier extra heeft ingezet voor onze sport, heeft de NTB 10 euro gedoneerd aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Enkele teams leverden geen assistent; zij doneerden 50 euro. Met een totaalbedrag van 3060 euro maken we met elkaar mogelijk dat twaalf kinderen een jaar lang kunnen genieten van alles wat sport te bieden heeft.

Cheque voor Jeugdfonds Sport & Cultuur
Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer