Cheque voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Bijna 3000 euro vanuit inzet 'assistent-officials'

Cheque voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Suus Baggen heeft deze week namens de NTB en de WGWO een cheque ter waarde van bijna 3000 euro overhandigd aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit goede doel maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch lid kunnen worden van een sportclub of aan dans, muziek, beeldende kunst, theater of iets anders creatiefs kunnen doen. Voor die kinderen betaalt het fonds de contributie/lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. 

De cheque is het resultaat van de inzet van ‘assistent-officials’, vorig seizoen, in de Teamcompetities. Deze assistent-officials ondersteunen op wedstrijddagen van de Teamcompetities het jurykorps. Ieder team dat actief is in de competitie levert eenmaal per seizoen zo’n assistent. En voor ieder team dat zich op deze manier extra heeft ingezet voor onze sport, heeft de NTB 10 euro gedoneerd aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Enkele teams leverden geen assistent; zij doneerden 50 euro. Met een totaalbedrag van 2960 euro maken we met elkaar mogelijk dat twaalf kinderen een jaar lang kunnen genieten van alles wat sport te bieden heeft.

Cheque voor Jeugdfonds Sport & Cultuur
Lees volgend artikel

Geen Run Bike Run Series in 2020

De Run Bike Run Series zullen in 2020 geen doorgang vinden. De afgelopen jaren is geprobeerd de duathlonsport met de Run Bike Run series extra te stimuleren, maar het aantal ... Lees meer