Borne in 2024 weer strijdtoneel voor NK duathlon

Inschrijving NK voor elite en agegroups opent op 21 april

Het NK duathlon over de standaard afstand vindt in 2024 voor het tweede achtereenvolgende jaar plaats in Borne. Op zaterdag 24 augustus staan in de Overijsselse gemeente zowel voor de elite- als de agegroupatleten de nationale titels op het spel. De inschrijving gaat op 21 april open.

Het was even spannend of de Run Bike Run Borne, die al meer dan dertig jaar op de kalender staat, het komende jaar wel door zou gaan, maar na de formatie van een nieuw organisatieteam kan het NK/AGK duathlon ook in 2024 weer in Borne plaatsvinden.

Voorzitter Maarten van Bree van Stichting Run Bike Run Borne kijkt uit naar dit tweede NK. “Het NK vonden we vorig jaar erg geslaagd en nu we opvolgers voor het bestuur hebben weten te vinden, willen we ook graag het kampioenschap weer organiseren. We hopen dat alle duathlonliefhebbers, elite- én agegroupatleten, weer in groten getale naar de ‘mooiste Run Bike Run van Nederland’ komen.”

Eerder werd al bekend dat het NK sprint in 2024 (30 maart) weer plaatsvindt op het Tom Dumoulin Bikepark in Sittard-Geleen. De inschrijving voor dit NK is inmiddels geopend.

 

Nederlandse Triathlon Bond
Lees volgend artikel

Paratriatleten in actie in Swansea

Zeven paratriatleten doen zaterdag mee aan de World Triathlon Para Series-race in Swansea. In de wedstrijd in Wales kunnen weer belangrijke punten verzameld worden voor de ... Lees meer