Organisaties gezocht voor NK's 2019

Bids in te dienen tot 2 september

Organisaties gezocht voor NK's 2019

Omdat nog niet alle NK’s voor volgend jaar zijn toegewezen worden organisaties uitgenodigd zich kandidaat te stellen voor de volgende NK’s in 2019 (met een optie voor 2020):

  • NK LA met een fee van € 5.000,- en een prijzengeld rond de € 10.000,-
  • NK MA met een fee van € 2.000,- en een prijzengeld rond de € 1.000,-
  • NK Sprint, onderverdeeld in NK Elite, NK Masters, NK Jeugd en Junioren en NK Para. Fee en prijzengeld in overleg i.v.m. mogelijke combinatie van meerdere onderdelen.
  • NK Triathlon Cross met een fee van € 1.500,- en een prijzengeld rond de € 1.000,-
  • NK Duathlon Cross, geen fee en een prijzengeld van rond de € 1.000,-

Geinteresseerde organisaties wordt verzocht voor 1 september a.s. een beknopt bid in te dienen bij rembert.groenman@triathlonbond.nl op basis van de informatie uit de Bidprocedure en het Handboek NK’s. Het bondsbestuur laat zich bij de toekenning adviseren door een Commissie NK’s, met experts vanuit de technische staf, officials, teamcompetities en bureau. Kort na haar vergadering van 20 september zal het bondsbestuur de besluiten via het bureau bekend maken. Voor nadere informatie kan desgewenst contact worden opgenomen met Rembert Groenman.

Lees volgend artikel

Aftellen naar start Forte Jeugd- en juniorencircuit

Vorig seizoen waren er in totaal ruim 250 unieke deelnemers in het circuit, waarvan er ruim 100 aan drie of meer wedstrijden meededen. Bijna 70 atleten deden zelfs aan vijf ... Lees meer