Weekend wrap-up: Luna de Bruin derde in Afrika Cup Monastir

Cremers top-tien IM 70.3 Poznan, Vinke derde agegrouper IM 70.3 Zell am See

Luna de Bruin is op zondag derde geworden in de Afrika Cup in het Tunesische Monastir. De atlete ging er op de fiets vandoor samen met een Italiaanse en een Oostenrijkse. Met voldoende voorsprong kwam de kopgroep van drie van de fiets waarna De Bruin naar het brons kon lopen. De wedstrijd werd gewonnen door de Oostenrijkse Stroschneider.

Nederlandse Triathlon Bond

Thomas Cremers tiende in IM 70.3 Poznan

Thomas Cremers is op zondag tiende geworden tijdens de Ironman 70.3 in het Poolse Poznan. Na het zwemonderdeel lag Cremers op de achtste plaats waarna hij gedurende het fietsonderdeel terrein verloor. Uiteindelijk werd hij met een halve marathon van 1 uur en 15 minuten tiende. De wedstrijd werd gewonnen door de Duitser Wilhelm Hirsch.

Esther Vinke derde agegrouper in Zell am See

Tijdens de halve Ironman in het Oostenrijkse Zell am See is Esther Vinke derde overall geworden in de agegroupwedstrijd. Vinke verloor alleen met zwemmen wat tijd, maar fietste en liep uiteindelijk net zo hard als de uiteindelijke winnares; Lea Stratmann. Met deze derde plek werd ze ook derde in de agegroup 25-29 jaar.

Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer