Weekend wrap-up: Els Visser derde in Ironman Vitoria-Gasteiz

Sander Koomen en Daaf Plomp zesde in Para World Cup Long Beach

Els Visser is zondag als derde geëindigd in de Ironman Vitoria-Gasteiz in Spanje. Lang leek het er op dat de Nederlandse de overwinning zou gaan pakken. Ze kwam als tweede uit het water, pakte de leiding op de fiets, maar kreeg een terugval in de eerste helft van de marathon. Visser gaf echter niet op en wist uiteindelijk nog de derde plek te bemachtigen. De wedstrijd werd gewonnen door thuisfavoriete Gurutze Frades Larralde.

In de agegroupcategorie kwam Morena Stevens tot een derde plek overall waarmee ze ook een slot voor het WK op Hawaï bemachtigde.

Nederlandse Triathlon Bond

Team Koomen zesde in Californië

Terwijl hun ploeggenoten van TeamNL actief waren in de World Triathlon Para Series-race in Swansea, kwamen Sander Koomen en guide Daaf Plomp zondag aan de start van de World Triathlon Para World Cup in Long Beach. Het tweetal sleepte in Californië een mooie zesde plek uit het vuur.

Team Koomen zesde in Californië
Lees volgend artikel

TeamNL tweede in Huatulco

In een thriller van een wedstrijd in Huatulco, is Nederland achter Noorwegen als tweede geëindigd in het Mixed Relay Qualification Event. Rachel Klamer lukte het om in de ... Lees meer