VACATURE 

Algemeen coördinator Teamcompetities Triathlon (0,2 fte) M/V/X

— DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD – reageren is dus niet meer mogelijk —

Vanwege een verschuiving van rollen binnen ons taakgebied ‘wedstrijdsport’ zijn wij met ingang van januari 2022 op zoek naar een algemeen coördinator Teamcompetities Triathlon (M/V/X).

NTB: wie zijn wij?
De Nederlandse Triathlonbond (NTB) is de aanvoerder van combiduursport in Nederland. Wij verbinden en promoten en willen een gids zijn voor iedereen die de blik op onze sport richt. Voor onze leden zijn wij onder andere belangenbehartiger en organisator van sportaanbod en opleidingen. Op het bondsbureau werken dertien professionals dagelijks aan het mooier en groter maken van onze sport, met en voor onze tienduizend aangesloten sporters, dertigduizend daglicentiehouders, meer dan honderd verenigingen en evenzoveel organisatoren van evenementen. Onze organisatie is informeel en laagdrempelig ingericht.

Binnen ons brede aanbod van diensten en producten onderscheiden we het werkgebied ‘wedstrijdsport: een leven lang competitie’. De Teamcompetities Triathlon vallen onder het werkgebied wedstrijdsport.

De functie: wat ga jij doen?
Jouw belangrijkste taak is het draaiende houden van alle werkprocessen binnen de Teamcompetities Triathlon. Je stuurt een team van negen bevlogen vrijwilligers aan. Zij hebben de kennis en vaardigheden in huis om onze competitie te organiseren. Jij bent verantwoordelijk voor alle inhoudelijke processen, begeleidt de werkoverleggen, houdt het overzicht en bewaakt deadlines. Je onderhoudt actief de relatie met alle bij de competitie betrokken partijen.

Samen met onze coördinator wedstrijdsport, onze medewerker wedstrijdsport en het team vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren en bewaken van het beleid – en alle praktische processen – binnen de Teamcompetities Triathlon.

En daarmee medeverantwoordelijk voor het sportplezier van alle deelnemers in de competitie!

Jouw profiel: wie zoeken we?
We zoeken iemand met affiniteit met de (triathlon)sport in het algemeen en met het (op maat) aansturen van vrijwilligers in het bijzonder. Jij kunt processen organiseren en begeleiden, houdt overzicht en vindt het fijn om met mensen te werken. Je bent verspreid over de week flexibel inzetbaar, om daarmee enerzijds aan te kunnen sluiten bij de mogelijkheden van onze vrijwilligers en anderzijds bij relaties, bedrijven en NTB-collega’s met kantoortijden. Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld, je werkt graag samen en kunt ook zelfstandig opereren. Jouw houding is open, positief, proactief en je denkt in mogelijkheden. Jij bent op korte termijn beschikbaar voor deze functie.

De voorwaarden: wat bieden wij?

  • Een aanstelling of overeenkomst van opdracht (ZZP) in eerste instantie voor een jaar voor gemiddeld 8 uur per week. Bij gebleken geschiktheid is verlenging voor meerdere jaren het uitgangspunt.
  • Jouw salaris wordt ingeschaald in schaal 8 of 9 van de CAO Sport, afhankelijk van je ervaring. Ook werken als ZZP-er vanuit een overeenkomst van opdracht is mogelijk.
  • Mogelijkheid om het werk flexibel te verdelen over de week, overdag en/of in de avonduren. Je bent welkom in onze open werkomgeving op Papendal en daarnaast zijn er ruime thuiswerkmogelijkheden.
  • Betrokken collega’s en vrijwilligers die heel graag samen met jou de Teamcompetities Triathlon in de komende jaren verder versterken en door ontwikkelen.


Teamcompetities Triathlon

Triathlon als teamsport. Individuele atleten die in teamverband vol passie en plezier met elkaar strijden voor ieder punt. Van topsport op nationaal niveau met de snelste atleten van Nederland in de Eredivisie, via ambitieuze en gedreven teams die in onderliggende competities promotie proberen af te dwingen, tot en met enthousiaste verenigingsteams die elkaar uitdagen in een gedeelde passie. Individuele strijd en teamprestaties gaan hand in hand. Prestigieus en spectaculair: dit is ons verhaal.

Jaarlijks starten ongeveer 250 teams (m/v) verspreid over veertien competities, op vijf verschillende niveaus. Deze teams worden geformeerd door ruim 90 bij de NTB aangesloten verenigingen. Een kleine 2000 unieke atleten die lid zijn van deze verenigingen doen mee aan de competitie. De 40 wedstrijden (met 70 startseries) worden jaarlijks georganiseerd door gemiddeld zo’n 16-20 bij de NTB aangesloten wedstrijdorganisaties.

Meer informatie & solliciteren
Is je interesse gewerkt en/of heb je vragen? Neem voor meer informatie contact met op met Berteke de Jong (06-42135088). Je kunt je sollicitatie en curriculum vitae (of actueel LinkedIn profiel) tot uiterlijk 30 december 2021 richten aan de NTB, t.a.v. Rembert Groenman (rembert.groenman@triathlonbond.nl).

www.triathlonbond.nl | www.teamcompetities.nl

Lees volgend artikel

Paratriatleten in actie in Swansea

Zeven paratriatleten doen zaterdag mee aan de World Triathlon Para Series-race in Swansea. In de wedstrijd in Wales kunnen weer belangrijke punten verzameld worden voor de ... Lees meer