Transition eenmalig in kiosk als 'Triathlon'

NTB en Runner's World/Bicycling lanceren magazine

Het bondsmagazine Transition kent een bijzondere veertiende editie, die eenmalig Triathlon zal heten. Vanaf 10 april ligt het blad in de winkel en het zal ook toegestuurd worden aan de abonnees van Runner’s World en Bicycling. NTB-leden en abonnees van Transition krijgen het magazine thuisgestuurd. De samenwerking met Runner’s World en Bicycling heeft gezorgd voor een speciale editie, die content bevat voor hardlopers en fietsers die triathlon op hun ‘bucketlist’ hebben, maar ook voldoende leesvoer voor de fijnproever die al jarenlang verknocht is aan triathlon.

 

Aanleiding voor de samenwerking is de almaar groeiende populariteit van onze sport. In het persbericht staat het aldus verwoord: Veel hardlopers en fietsers zien in triathlon de ultieme uitdaging. Stond voorheen het lopen van een marathon bovenaan de ‘bucketlist’, nu is dat de triathlon. De hoofdredactie van het blad was in handen van Olivier Heimel (Runner’s World), Laurens ten Dam (Bicycling), Martijn Keijsers (Transition) en Rens Muller. Op de cover prijkt Rachel Klamer. In het filmpje is een impressie te zien van de fotoshoot.

Voor meer informatie kun je het persbericht lezen, of de nieuwsberichten op Transition.nl in de gaten houden.

Nederlandse Triathlon Bond
Bekijk video Bekijk video
Achter de schermen bij de covershoot met Casper Rila en Rachel Klamer
Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer