Tijdschema WK agegroups aangepast

Verkenning fietsparcours op zaterdag

Na overleg met de ITU heeft de organisatie van het WK triathlon in Rotterdam het tijdschema voor het WK agegroups verruimd. De open race, die aan het eind van de middag gepland stond, is daarmee komen te vervallen. Voor WK-deelnemers betekent dit dat er meer ruimte komt op het fietsparcours. Ook de starttijden en inchecktijden zijn bijgewerkt, waarbij feedback van atleten meegenomen is. Het schema en alle andere actuele informatie is te vinden in de bijgewerkte Agegroup Guide, die via onderstaande button te downloaden is.

Agegroup Guide WK triathlon

Op zaterdag kan het fietsparcours van het WK verkend worden door deelnemende agegroupers. De verkenning, onder begeleiding, duurt van 08.30 uur tot 10.00 uur. Verzamelen gebeurt op het Willemsplein naast de Nieuwe Leuvebrug.

WK-deelnemers wordt aangeraden de komende dagen hun mailbox goed in de gaten te houden voor mededelingen van de WK-organisatie.

Verzamelpunt verkenning fietsparcours WK Agegroups

Nederlandse Triathlon Bond
Lees volgend artikel

TeamNL dertiende in mixed teamrelay Tokio

TeamNL Triathlon is zondag als dertiende geëindigd in de mixed teamrelay in Tokio en handhaaft daarmee de zevende plek op de olympische kwalificatieranking. De winst ging – ... Lees meer