Terug van weg geweest; De TTN3 zomercursus

'Het samenbrengen van theorie en praktijk'

Van 10 t/m 14 juli staat de opleiding tot verenigingstrainer gepland in Zeist. Cursisten gaan in een intensieve week aan de slag met de basisprincipes van het geven van trainingen aan groepen sporters.

Ieder jaar organiseert de NTB een opleiding tot verenigingstrainer, de Triathlontrainer niveau 3 opleiding. Daarnaast wordt ook een intensieve zomervariant van deze opleiding, de zomercursus, aangeboden voor trainers die al enige ervaring in het trainersvak hebben.

Versnelde cursus
De theorie die normaal gesproken verspreid over enkele maanden wordt aangeboden, wordt tijdens de zomercursus versneld doorgenomen. Hierdoor is de opleiding alleen toegankelijk voor cursisten die reeds aantoonbare ervaring hebben met het geven van trainingen.

De zomercursus start met een online kennismakingsbijeenkomst op 26 juni waar je uitleg krijgt over hoe de opleiding werkt en wat er van je verwacht wordt. Kortom de opzet én ‘de spelregels’. Vanaf 10 juli staat vervolgens de praktijk centraal. Tijdens de zomerweek verblijven alle deelnemers op locatie en wordt er een volledig gevuld programma aangeboden. De start is op maandagochtend en de laatste bijeenkomst eindigt op vrijdagmiddag. Met zowel theorie- als praktijkonderdelen gaan deelnemers direct aan de slag met de portfolio opdrachten.

Praktische info en kosten
Het is nog mogelijk om in te schrijven, dit kan tot woensdag 21 juni! De kosten voor de TTN3 opleiding bedragen € 1680,-. Dit is inclusief centrale bijeenkomsten, webinars, e-learning toegang, leercoachbegeleiding, catering, overnachtingen en één keer PVB-afnames.

De data op een rij
– Online startbijeenkomst is op 26 juni

– TTN3 zomercursus van 10-14 juli

– De terugkomdag is op 7 oktober op Papendal

Je kunt je hier aanmelden voor de zomercursus. Vragen mogen gemaild worden naar opleidingen@triathlonbond.nl. Op het kenniscentrum staat meer informatie over alle mogelijkheden rondom trainers.

 

 

Lees volgend artikel

NTB Check-In vereenvoudigt inschrijfproces wedstrijddag

Lees meer