Samenwerking NTB en TriathlonWorld

Nieuwe leden ontvangen triathlonstarterspakket

Samenwerking NTB en TriathlonWorld

Het is vandaag Valentijnsdag: een mooi moment om onze samenwerking met TriathlonWorld bekend te maken. Samen met TriathlonWorld willen wij dit jaar onze gezamenlijke liefde voor de triathlonsport verder gaan verspreiden.

De Nederlandse Triathlon Bond en TriathlonWorld, met vestigingen in Terneuzen, Meppel en Den Haag én een online winkel de grootste aanbieder van hoogwaardige triathlonproducten in Nederland, gaan zich samen inzetten om nog meer mensen warm te laten lopen voor de triathlonsport. “Het is ons doel om de sport gezamenlijk te versterken”, aldus NTB-directeur Thorwald Veneberg en Ronald de Graaf, eigenaar van TriathlonWorld.

Onderdeel van de samenwerking is dat iedereen die zich aanmeldt als nieuw lid bij de NTB, of meedoet aan een Start2Tri-cursus bij een van onze aangesloten verenigingen, van TriathlonWorld een handig starterspakket krijgt. In dit pakket zit een bidon, een energiegel, sportdrank, een startnummerband, badmuts en een flyer met handige tips voor als je net begint met triathlon.

Alle leden van de NTB krijgen bovendien 10% korting (in de winkels en online o.b.v. de code NTB2024, sale electronica en fietsen uitgezonderd) bij TriathlonWorld. Triatleten die willen meedoen aan internationale wedstrijden zoals EK’s en WK’s, kunnen binnenkort bij TriathlonWorld in Den Haag ook NTB teamkleding passen. Veneberg: “Dit is slechts het begin van de samenwerking en er zijn meer mooie concepten in ontwikkeling.”

“We delen een gezamenlijke passie”, vult De Graaf aan. “Ik ben er dan ook trots op dat wij ons samen met NTB gaan inzetten om de triathlonsport voor meer mensen toegankelijk te maken.”

Klik hier voor meer informatie over het NTB-lidmaatschap

 

Samenwerking NTB en TriathlonWorld
Lees volgend artikel

Meldpunt Grensoverschrijdend gedrag en Integriteit

Eerste aanspreekpunt en officieel meldpunt voor signalen en meldingen van grensoverschrijdend gedrag en integriteitsschendingen gericht aan het verantwoordelijke bestuur/directie ... Lees meer