Gevarieerd programma op 12e NTB-Congres

Congres op nieuwe locatie op Nationaal Sportcentrum Papendal

Programma 12e NTB congres op 18 november

Congrescentrum Papendal in Arnhem is zaterdag 18 november de locatie van alweer het 12e NTB congres. Zoals gebruikelijk vinden in de ochtend de regiovergaderingen plaats als voorbereiding op de vergadering van de Triathlon Raad van 13 december. In de middag zijn er verschillende interessante presentaties en themabijeenkomsten en aan het einde van de dag wordt ook deze keer bekend gemaakt welke combiduursporters zich sportman en/of sportvrouw van het jaar 2017 mogen noemen.

Deelname aan het congres, inclusief koffie/thee/lunch en congresmap, is ook dit jaar weer geheel gratis en voor alle deelnemers ligt er een presentje klaar. Het congres is bovendien een mooie gelegenheid om het nieuwe onderkomen dat de NTB met de KNWU op Papendal deelt, te bekijken.

Het maximum aantal deelnemers ligt op 150. Aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst. Per vereniging en/of organisatie kunnen in principe twee personen worden ingeschreven. In geval van méér belangstellenden zal o.b.v. het aantal aanmeldingen bekeken worden of hiervoor ruimte is. Aanmelden kan tot 12 november.

Het complete programma is hier te downloaden.

Klik hier om aan te melden

Nieuwsbrief

Een wekelijkse samenvatting van ons nieuws ontvangen?

Vanuit het NTB-bondsbureau wordt ongeveer 50 maal per jaar een algemene nieuwsbrief verstuurd. Vul je e-mailadres in en abonneer je op onze nieuwsbrief! Afmelden kan op elk gewenst moment door op de link onder een nieuwsbrief te klikken.

Er is iets verkeerd gegaan, probeer het nogmaals.
Nederlandse Triathlon Bond

Bedankt voor de aanmelding!

Lees volgend artikel

Blauwalgtoxiciteitstest pilot Nieuwkoop

Lees meer