NOC*NSF beslist over voordrachten Tokio

Kingma en van Egdom aan de start van NK

NOC*NSF maakte deze week bekend dat de olympische nominaties voor Maya Kingma, Jorik van Egdom, Rachel Klamer en Marco van der Stel voor Tokio zijn gehonoreerd. Kingma en Klamer komen in Japan uit in de individuele races en samen met Van Egdom en Van der Stel ook in de mixed teamrelay.

Jetze Plat, Geert Schipper en Margret IJdema zijn door de NTB deze week bij NOC*NSF officieel voorgedragen voor deelname aan de Paralympische Spelen.

Nederlandse Triathlon Bond

Maya Kingma en Jorik van Egdom zijn voor vertrek naar Japan nog eenmaal in Nederland in actie te zien op het NK Triathlon in Rotterdam op 10 juli. Na een lange periode zonder wedstrijden begint deze week met de triathlon van Vathorst en volgende week dus onder meer het NK over de standaard afstand in Rotterdam dan eindelijk het triathlonseizoen in Nederland. Daarmee staan we in de startblokken van een hopelijk toch nog mooie sportzomer. Voor zowel atleten als publiek geldt dat Testen voor Toegang noodzakelijk is om het wedstrijdterrein te betreden.

Lees volgend artikel

Statement inzake verlening A-statussen

Na eerdere communicatie over de verlening van A-statussen, is er nog steeds onrust over dit onderwerp. De Nederlandse Triathlon Bond wil graag nogmaals bevestigen dat een A-status ... Lees meer