NK paratriathlon van de kalender

Triathlon Alphen gelast evenement af

Het NK paratriathlon staat niet langer op de NTB-kalender voor 2020. Na het afgelasten van de zesde editie van Triathlon Alphen door de organiserende vereniging TC Alphen, is er geen andere gastheer beschikbaar. Er wordt gezocht naar andere opties, ook al lijkt de kans klein dat er nog een plek gevonden kan worden op de zeer korte wedstrijdkalender om dit NK te laten plaatsvinden. In 2019 werd het NK gehouden in Haarlemmermeer, als onderdeel van de TRI HARD Series. Het NK wordt gehouden over de afstanden 750 meter zwemmen, 20 kilometer (tandem)fietsen of handbiken en 5 kilometer hardlopen of wheelen.

Organisaties met interesse om dit vrijgevallen NK te huisvesten, worden verzocht zich te melden op het bondsbureau via info@triathlonbond.nl

Van de organisatie

Betreft annulering Triathlon Alphen

Helaas. De 6e editie van de Triathlon Alphen gaat dit jaar niet door. Een beslissing die we met pijn in onze triathlon-harten hebben genomen. Maar na uitvoerig overleg binnen onze organisatie, met NTB en gemeente kunnen we jammer genoeg niet anders dan ons evenement annuleren.

Lees meer
Margret IJdema zegeviert op het NK paratriathlon
Margret IJdema zegeviert op het NK paratriathlon
Lees volgend artikel

Doe mee aan talentendag van de NTB

Lees meer