Kenniscentrum Jeugdtriathlon online

Informatie, inspiratie en support voor alle betrokkenen die met jeugd (willen) werken

Jeugdtriathlon: steeds meer organisaties en verenigingen in Nederland zijn, gaan of willen er mee aan de slag. En dat is mooi! Kinderen kennis laten maken met onze mooie sport en ze de mogelijkheid geven om dichtbij huis ‘op triathlon te gaan’. We maken ons er samen hard voor. Om alle informatie, tips en inspiratie op het gebied van jeugdtriathlon beter zichtbaar en vindbaar te maken, is in ons kenniscentrum onlangs een nieuwe sectie ingericht, specifiek voor jeugdtriathlon.

Nederlandse Triathlon Bond

Verenigingen, wedstrijdorganisaties, scholen, ouders en trainers vinden er allerlei achtergrondinformatie, praktische documenten, informatie over scholing, inspiratie en tips. De omgeving is nog volop in ontwikkeling. We werken er de komende maanden hard aan om diverse nieuwe producten beschikbaar te maken en ook op die manier jeugdtriathlon verder te ontwikkelen. Heb je vragen of suggesties? Laat het onze coördinator jeugdtriathlon weten: mail naar berteke.de.jong@triathlonbond.nl.

Kenniscentrum Jeugd
Lees volgend artikel

Barbara de Koning wint Afrika Cup Nelson Mandela Bay   

Barbara de Koning heeft zondag de Afrika Cup in Zuid-Afrika op haar naam geschreven. Richard Murray was de eerste Nederlander bij de mannen en werd zevende. In de wedstrijd over ... Lees meer