Kaarten voor Olympische Spelen in Parijs

De eerste fase van de kaartverkoop is van start gegaan

De eerste fase van de kaartverkoop voor de Olympische Spelen van Parijs in 2024 is begin december van start gegaan. Het was vanaf dan mogelijk om je te registreren voor de loting van de ‘Make Your Games packs’.

Meerdere fases
De kaartverkoop voor de Olympische Spelen bestaat uit meerdere fases. Bij de eerste twee fases wordt toegang door loting bepaald.

De eerste fase is voor de zogenoemde ‘Make Your Games packs’. Met dit pakket koop je kaarten voor drie sessies naar keuze, op basis van beschikbaarheid. Na de inschrijving van 1 december tot en met 31 januari, wordt op 15 februari 2023 geloot. Personen die zijn ingeloot ontvangen in de periode daaropvolgend een e-mail en kunnen vervolgens binnen 48 uur een ‘Make Your Games pack’ aanschaffen.

In de tweede fase van de kaartverkoop is het mogelijk kaarten voor één wedstrijd te kopen. In maart 2023 opent de inschrijving voor de loting van deze fase. Die vindt in mei plaats. Daarna kunnen ingelote personen in een toegewezen tijdvak kaarten aanschaffen.

Kaarten zijn beschikbaar vanaf €24 per stuk. Een ‘Make Your Games pack’ bestaat uit drie wedstrijden en heeft daarom een vanafprijs van € 72.

Eind 2023 gaan alle resterende kaarten in de losse verkoop.

Paris 2024 Club
Het organisatiecomité biedt een (gratis) lidmaatschap van de ‘Paris 2024 Club’ aan. Leden van de Paris 2024 Club die succesvol zijn geselecteerd bij de loting, krijgen exclusief toegang tot de eerste vier dagen van de verkoopperiode. Leden van de Paris 2024 Club moeten zich op de reguliere wijze inschrijven voor de loting om toegang te krijgen tot de verkoopperiodes.

Kaartverkoop Paralympische Spelen
De kaartverkoop voor de Paralympische Spelen start in het najaar van 2023.

Alle informatie over de kaartverkoop is hier te vinden.

Lees volgend artikel

Leerzame races TeamNL atleten in Cagliari

Zaterdag stonden er vijf TeamNL triatleten aan de start tijdens de World Triathlon Championship Series (WTCS) op Sardinië. Maya Kingma (23e), Rachel Klamer (27e), Barbara de ... Lees meer