Agegroupdag en parkoersverkenning EK Weert

Voor deelnemers en overige belangstellenden

Agegroupdag en parkoersverkenning EK Weert

Voor deelnemers aan het EK triathlon in Weert en overige belangstellenden verzorgt de NTB op zaterdag 11 mei in en rondom ‘het Blauwe Meertje’ in Weert een agegroupdag, waarbij de voorbereidingen op dit EK centraal zullen staan. Onder leiding van agegroup-wereldkampioenen Rob Barel (tevens EK-ambassadeur) en Sione Jongstra kan worden deelgenomen aan zwem-, fiets- en looptrainingen op het parkoers van het EK dat op 1 en 2 juni plaatsvindt in Weert.

Programma:

09.30 ontvangst bij Beach Club Weert met koffie/thee
10.00 vertrek richting Blauwe Meertje
10.30 afwisselend programma met zwemmen, fietsen en lopen (met mogelijkheid tot uitproberen van Bye Nutrition sportvoeding, de officiele supplier van het EK triathlon 2019).
13.00 retour naar Beach Club Weert (+ mogelijkheid om te douchen)
13.30 lunch
14.00 Voorlichting over het EK door Rob Barel
14.30 Uitreiking officiële NTB agegroupshirts aan deelnemers
14.45 Einde

Deelname kost voor deelnemers aan het EK € 12,50. Belangstellenden die niet staan ingeschreven voor deelname aan dit EK betalen € 22,50

Aanmelding EK-deelnemers

Aanmelding overige belangstellenden

Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 5 mei.

Meer informatie over deze agegroupdag? Neem contact op met de NTB agegroupcoördinator (Jason van der Burgt) via: agegroups@triathlonbond.nl

Vertegenwoordig Nederland op een officieel kampioenschap
Agegroupdeelname aan EK's en WK's

Vertegenwoordig Nederland op een officieel kampioenschap

Jaarlijks zijn er over de hele wereld kampioenschappen waarin atleten die geen deel uitmaken van de nationale selectie Nederland kunnen vertegenwoordigen in de zogenaamde agegroupcategorieën. In leeftijdsgroepen van vijf jaar (20-24, 25-29, 30-34, enzovoort wordt gestreden om Europese- of wereldtitels.

Lees meer
Lees volgend artikel

Doe mee aan talentendag van de NTB

Lees meer