5 november: Landelijke Trainingsdag Jeugdtriathlon

Vierde editie vindt plaats op en rondom Valkenhuizen

Op zondag 5 november zijn alle NTB-jeugdleden (6 t/m 19 jaar) van 9.30 – 15.45 uur van harte welkom op de vierde editie van de ‘Landelijke Trainingsdag Jeugdtriathlon’. Een dag boordevol sportplezier die dit jaar plaatsvindt op en rondom Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem.

Nederlandse Triathlon Bond

Programma Landelijke Jeugddag

Na een gezamenlijke opening staat de atleten een gevarieerd programma te wachten met zowel triathlon- als niet triathlonspecifieke trainingen. Zo wordt er gezwommen onder leiding van topcoach Marcel Wouda, staat freestyle rijder Mirko Hendriksen klaar voor een clinic pumptrack, verzorgt atletiektrainer Rene van Dijke de looptraining (op de baan), zorgt ervaren jeugdtriathlontrainer Soraya Braker voor een uitdagende trainingsprikkel in de zaal en zet budotrainer Rebar Maref de atleten letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen.

Programma voor ouders

Voor ouders is er in de ochtend een informatief inspiratieprogramma onder leiding van sportpsycholoog Ivo Spanjersberg rondom de ontwikkeling van emotionele en mentale vaardigheden van jonge sporters. Thema’s als zelfvertrouwen, zelfstandigheid, zelfreflectie, veerkracht, ontspanning en het om leren gaan met teleurstellingen zullen de revue passeren.

Ouders kunnen de middag zelf sportief invullen met de diverse mogelijkheden die hier op en rondom Valkenhuizen voor zijn en/of kijken bij de sportactiviteiten van de kinderen.

Inschrijven voor deze bijzondere dag kan nog tot en met 22 oktober via mijn.triathlonbond.nl.

Er is plek voor maximaal 120 kinderen (en hun ouders).

Programma voor ouders
Lees volgend artikel

Nieuwe vertrouwenspersonen aangesteld

Lees meer