Terug naar Trainers

Opleiding Triathlon trainer niveau 4 (TTN4)

Voor individuele begeleiding aan atleten op (inter)nationaal topniveau

TTN4 in samenwerking met de KNWU

De NTB en KNWU werken momenteel gezamenlijk een trainersopleiding op niveau 4. Deze opleiding zou ik het najaar van 2017 moeten gaan starten en is een vervolg op de TTN3 opleiding. Trainers worden hierin opgeleid om individuele begeleiding te gaan bieden aan atleten op (inter)nationaal topniveau.
De niveau 4 opleiding is alleen toegankelijk voor trainers die al in het bezit zijn van het TTN3 diploma en ruime ervaring hebben met het geven van training bij een triathlonvereniging.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze opleiding, stuur dan een mail naar opleidingen@triathlonbond.nl.

In 2013/2014 heeft de laatste TTN4 opleiding plaatsgevonden. Deze trainersopleiding is gericht op de individuele begeleiding van atleten op (inter)nationaal topniveau. De laatste opleiding werd in samenwerking met NOC/NSF georganiseerd en bestond uit 16 generieke bijeenkomsten met coaches van 13 andere bonden. Daarnaast volgt de cursist een sportspecifiek leertraject met praktijkopdrachten en triathlonspecifieke bijeenkomsten onder leiding van experts.

Lees volgend artikel

Bijscholingen en licentiebeleid

Sinds begin jaren ’90 zijn er door de NTB experts vele tientallen trainers opgeleid op verschillende niveaus. Cursisten die het bij een opleiding behorende diploma ontvangen, ... Lees meer