WIJ ZIJN TRIATHLONNL

Triathlon en Run Bike Run zijn echte lifestyle sporten. De beoefenaren vormen een community. Als koepel van deze sporten, faciliteert de NTB deze community en voedt haar, met diensten, met advies en met materialen. Om de community nog zichtbaarder te maken, is de campagne ‘wij zijn triathlonNL’ opgezet. Leunend op vier pijlers, die onze leden hebben gedefinieerd in de Visie17+, wordt de identiteit van triathlonnend Nederland uitgebeeld. Topsport, jeugd, kader en vereniging, allen zijn zij steunpilaren van de triathlongemeenschap. De campagne is ingezet door de NTB en kan verder gevoerd worden door iedereen die zich onderdeel voelt van triathlonNL. Op deze pagina vind je digitale materialen die je kunt downloaden en voorbeelden van drukwerk dat gratis besteld kan worden. Dat stellen we graag beschikbaar. Want wij zijn triathlonNL !

DE GEZICHTEN VAN DE CAMPAGNE

In de campagne wij zijn triathlonNL horen vaste gezichten bij de verschillende pijlers. Bij topsport is Rachel Klamer het uithangbord. “Ik ben triathlonNL” zegt Rachel en “mijn sport heeft me over de hele wereld gebracht.” Bij de pijler jeugd maken we kennis met Merel en Selina, die sporten bij TV Almere, waar ze het gezellig vinden en graag verschillende sporten doen. “Triathlon is echt een sport die je met vrienden kunt doen en voor jeugd zijn er aangepaste afstanden.” Jurylid Sander Verheuvel is de verpersoonlijking van de pijler kader. “Ik ben onderdeel van de community die triathlon heet, zowel in Nederland als bij internationale evenementen.” Ook Sander is triathlonNL. Deze persoonlijke boodschappen vormen de basis van de campagne. Iedereen die triathlon, Run Bike Run of een andere combiduursport beoefent, is onderdeel van de community van triathlonNL.

CAMPAGNELOGO

Het campagnelogo, dat uitgevoerd is in wit op een zwarte achtergrond, is gebaseerd op het NTB-logo. Het mag gebruikt worden in eigen digitale uitingen en drukwerk, als het resultaat eerst voorgelegd wordt aan het bondsbureau en er niet aan het logo gesleuteld wordt. Het is beschikbaar als EPS, PNG en JPEG. De materialen worden als ZIP-bestand aangeboden.

Downloaden? Klik op het logo.

 

4 PIJLERS

De campagne is gestart met materialen van drie pijlers, te weten topsport, jeugd en kader.

De vierde pijler, vereniging, wordt dit voorjaar ontwikkeld. Zodra de materialen daarvan beschikbaar zijn, worden ze op deze pagina aangeboden en met een nieuwsbericht aangekondigd.

SOCIALE MEDIA

Voor Facebook en Twitter zijn omslagen ontwikkeld, die als achtergrond bij een profiel kunnen dienen. Je kunt jouw eigen profielfoto, of logo houden en een afbeelding uit de campagne wij zijn triathlonNL toevoegen als omslagfoto of achtergrond bij je profiel. De afbeeldingen zijn op maat gemaakt en zolang er geen wijzigingen in aangebracht worden en ze bedoeld zijn om onze sport te promoten zonder commercieel oogmerk, zijn ze vrij te gebruiken. De materialen worden als ZIP-bestand aangeboden.

Downloaden? Klik hier.

 

DRUKWERK

Het is mogelijk om drukwerk van de campagne wij zijn triathlonNL te bestellen via het bondsbureau. Er zijn flyers in A5-formaat en posters in A4- en A3-formaat beschikbaar van de verschillende pijlers. Het drukwerk wordt gratis ter beschikking gesteld, mits kenbaar wordt gemaakt waarvoor het wordt ingezet. Het drukwerk kan worden opgestuurd of op afspraak ook opgehaald worden op het bondsbureau.

Bestellen? Neem contact op met het bondsbureau via info@triathlonbond.nl of bel 030 - 751 37 70.