Bondsmagazine Transition

TRANSITION is sinds begin 2016 het officiële magazine van de Nederlandse Triathlon Bond, met daarin aandacht voor triathlon, Run Bike Run en andere combiduursporten. De naam Transition is gekozen omdat we als NTB méér vertegenwoordigen dan de triathlonsport alleen. We zijn er voor alle sporters die een combiduursport beoefenen. Transition staat voor wissel(zone), het element dat alle combiduursporten gemeenschappelijk hebben en verbindt.

Transition Magazine, dat zes keer per jaar verschijnt, is gericht op onze sport als lifestyle met de focus op achtergronden, interviews, training, voeding en beleving.

Op de aan het magazine gekoppelde website www.transition.nl is uitgebreid aandacht voor actuele nieuwsberichten, voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, een actueel archief, kalenders en ranglijsten.

Een abonnement op "Transition" kost slechts € 37,- per jaar! Een abonnement in het buitenland kost € 67,50 (of informeer naar de mogelijkheden om het blad digitaal te ontvangen via info@transition.nl). Voor NTB-leden is het abonnement op het magazine inbegrepen in het Basislidmaatschap. Klik hier voor alle informatie over het lidmaatschap van de NTB.

Voor informatie over de mogelijkheden om te adverteren in Transition, kunt u contact opnemen met Ying! Media (Ying Mellema) tel. 06 - 10042999  / info@yingmedia.nl.

Vul het onderstaande formulier in om nu een abonnement te nemen op het NTB-magazine  "Transition" . Na aanmelding ontvangt u z.s.m. een bevestiging en een acceptgiro voor de betaling van het abonnementsgeld.

Uw persoonlijke informatie

Voornaam Required  
Tussenvoegsels (bv. van, de, etc.)
Achternaam Required  
Straat Required  
Huisnummer Required  
Postcode Required  
Woonplaats Required  
Land
Geboortedatum
Geslacht Required
 
Telefoon
E-mail Required  
Bank/Gironummer Required