Routebeschrijving Huis van de Sport

Bezoekadres:

Wattbaan 31-49
3439 ML Nieuwegein

Met het openbaar vervoer:

Het Huis van de Sport is overdag per bus bereikbaar. U stapt uit bij de halte ´Wattbaan´. In de avond kunt u na 19.00 u helaas niet met het OV vlak voor de deur van het Huis van de Sport komen, maar wel elk half uur op ca. 15 min lopen bij halte de Blauwe brug van lijn 64 naar Vianen (v.a. Utrecht .25 en .55 u en naar Utrecht .15 en .45 u).

  • Lijn 48 van Nieuwegein stadscentrum via kantorenterrein Plettenburg  naar Houten.
  • Lijn 65  van Utrecht CS via  kantorenterrein Plettenburg / De Wiers naar Vreeswijk en Vianen.
  • Lijn 66 van Utrecht CS via kantorenterrein Plettenburg naar Nieuwegein stadscentrum.
  • Lijn 284 van Bilthoven via kantorenterrein Plettenburg  naar Nieuwegein stadscentrum.

Wilt u meer informatie over routes en vertrektijden? Bel dan met Openbaar Vervoer Reisinformatie Nederland: 0900 – 9292 (€ 0,70 per minuut).

Met de auto:

Van de A2: neem afrit 9 ‘Nieuwegein’ en ga richting centrum. Volg dan de borden ‘Houten’. Na het Shell station de eerste straat links (Perkinsbaan) en vervolgens de eerste rechts. Dit is de Wattbaan. Het Huis van de Sport ligt aan uw rechterhand.

Van de A12: sorteer tijdig voor op één van de twee rechter rijbanen, neem vervolgens afrit 18 ‘Houten’ Volg dan de borden ‘Nieuwegein’. Na het Amsterdam-Rijnkanaal is het de eerste straat rechts (Perkinsbaan) en vervolgens de eerste rechts. Het Huis van de Sport ligt aan uw rechterhand.

Van de A27: neem afrit 28 ´Nieuwegein´. Onder aan de afrit gaat u richting Nieuwegein. U neemt daarna de eerste weg rechts (Hollandhaven). Volg dan de bordjes ´Gemeentehuis´. Rijd buitenom het Gemeentehuis heen en steek bij de verkeerslichten de kruising over (Perkinsbaan) en ga de eerste rechts dit is de Wattbaan. Het Huis van de Sport ligt aan uw rechterhand.