Samenwerking NTB en Stayokay

Stayokay Hostels en de Nederlandse Triathlon Bond hebben hun samenwerking vernieuwd. Beide organisaties hebben elkaar opnieuw gevonden in hun gezamenlijke passie voor sportiviteit, de natuur, en duurzaamheid. Leden van de NTB profiteren daarvan in de vorm van aantrekkelijke kortingen bij boekingen. Ook zal de NTB regelmatig voor vergaderingen te gast zijn op de verrassende locaties van Stayokay

De hostels van Stayokay zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en beschikken over een grote variëteit aan kamers. Je vindt ze zowel in steden, als in groene omgevingen en ook aan het water. Je kunt er terecht voor vergaderingen, workshops, bedrijfsfeesten en zelfs bruiloften kunnen bij Stayokay gevierd worden. Stayokay wordt bezocht door families, individuele reizigers, groepen en bedrijven. Teambuilding is slechts één van de activiteiten die Stayokay kan bieden aan bijvoorbeeld verenigingen en competitieteams.

Over Stayokay

De hostels van Stayokay zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en beschikken over een grote variëteit aan kamers. Stayokay is dé hostelketen van Nederland. In een hostel vind je geen overbodige luxe, maar precies wat je nodig hebt. Zo blijven de prijzen aantrekkelijk voor iedereen. Je overnacht in een stapelbed en hebt de keuze uit een twee-, vier-, zes- of meerpersoonskamer. De kamers beschikken over een eigen toilet en douche. Ontbijt en beddengoed zijn altijd bij een overnachting inbegrepen. Daarnaast kun je genieten

Wie zijn de gasten van Stayokay?

Families, individuele reizigers, groepen en bedrijven komen graag bij Stayokay. Ook zijn de hostels ideaal voor vergaderingen, workshops, bruiloften of bedrijfsfeesten. Er is daarbij volop gelegenheid andere gasten te ontmoeten, in de bar, op het terras of tijdens het eten.

 

 

Korting NTB-leden

 Speciaal tarief voor NTB leden bij de volgende boekingen:

  • online boekingen ( tot 20 personen ) 10 % korting, te verkrijgen d.m.v. kortingscode NTB17, te vermelden in het online boekingsproces
  • vanaf 21 personen 12 % korting, te verkrijgen via het Booking Office o.v.v.NTB / naam vereniging

Let op: tarieven zijn vanaf 2017 exclusief toeristenbelasting!

www.stayokay.com

Locaties

De hostels van Stayokay zijn verspreid over drie verschillende bestemmingen:

- City
- Groene omgeving
- Kust & water

Vanuit deze hostels kun je alle kanten op: kunst & cultuur proeven in de stad, de natuur verkennen of lekker uitwaaien op het strand. Gasten van Stayokay staan open voor nieuwe en verrassende ontmoetingen.

 


Groepen

Stayokay heeft jarenlange ervaring met het ontvangen en begeleiden van groepen. De hostels zijn erg geschikt voor een gezellige tijd met je vrienden, je vereniging of je collega’s. Ook het organiseren van een feest op een prachtige locatie behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt Stayokay volledig verzorgde belevenissen aan, bijvoorbeeld een uniek avontuur met een aantrekkelijk thema.

Vergaderen

Stayokay heeft perfecte vergaderlocaties. De multifunctionele zalen zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Het vergaderen kan bovendien erg goed gecombineerd worden met de nodige ontspanning. Zo biedt Stayokay verschillende -teambuilding-activiteiten aan.

 

Geschiedenis

De geschiedenis van Stayokay begint al in 1929. De hostels waren nog jeugdherbergen waar jongeren konden slapen. De keten heette toen NJHC (Nederlandse Jeugdherberg Centrale). Inmiddels is de keten volledig gemoderniseerd; de jeugdherbergen zijn nu moderne hostels met veel faciliteiten en geschikt voor gasten van alle achtergronden. In 2003 veranderde de naam naar Stayokay.