Contact

Nederlandse Triathlon Bond
Postbus 1267
3430 BG  NIEUWEGEIN

Telefoon 030 - 751 37 70
Fax 030 - 751 37 71

KvK 40061788

Statutaire Zetel: Nieuwegeininfo@triathlonbond.nl

WK Triathlon Rotterdam
14-17 september 2017:

 

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Gepubliceerd:6 april

Techniekclinics van Mijn Zwemcoach

Triatleten die hun zwemtechniek willen verbeteren kunnen a.s. zaterdag weer terecht bij een techniekclinic vanuit het project Mijn Zwemcoach van de KNZB. Tijdens deze clinic in het Ir. Ottobad in Eindhoven ligt voor de startende / recreatieve zwemmer de nadruk op de schoolslag (stroomlijn, de ligging, de arm-en beentechniek) en voor de sportieve / prestatieve zwemmer op de borstcrawl en het keerpunt. Tijdens de clinics is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan één van de trainers.

De clinic start om 14.00 uur (ontvangst vanaf 13.00 uur) en duurt ongeveer anderhalf uur. Aanmelden kan tot vrijdag 8 april 16.00 uur via de agenda van Mijn Zwemcoach (voor leden van Mijn Zwemcoach) of via Mijnzwemcoach@knzb.nl (voor wie nog geen lid is van Mijn Zwemcoach). Na aanmelden volgt een bevestiging met nadere informatie via de mail. Mijn Zwemcoachleden mogen twee keer gratis deelnemen aan een techniekclinic.  De derde en volgende keren batelen ze € 24,95 per clinic. Dit bedrag moet worden overgemaakt op ING bankrekeningnummer 68.75.28.704 t.n.v. KNZB, Nieuwegein, o.v.v. techniekclinic en de datum van de betreffende clinic. Ook wie eenmalig deel wil nemen zonder lid te zijn van Mijn Zwemcoach, betaalt € 24,95.

Elke maand, behalve juli en augustus, wordt er in 2011 een techniekclinic georganiseerd. Op de agenda van Mijn Zwemcoach staan de data vermeld die nu reeds bekend zijn.
 
Op zaterdag 28 mei wordt eveneens een techniekclinic georganiseerd in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het exacte programma is nog niet bekend, maar het principe is hetzelfde. Het langer volhouden van de schoolslag of borstcrawl is de kern van deze clinic. Dit mogelijk als voorbereiding op de 'Uurchallenge' die op zaterdag 18 juni wordt georganiseerd in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven.

Meer informatie? Bel 030-7513235 of mail naar Mijnzwemcoach@knzb.nl.

 
 
Vorig bericht Ruth van der Meijden start internationale duathlonseizoen met winst
Volgend bericht Volledige Nederlandse damesploeg aan de start bij WCS-wedstrijd in Sydney
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Ga voor wedstrijdverslagen, aankondigingen, achtergronden, interviews en nog veel meer triathlonnieuws naar: