Contact

Nederlandse Triathlon Bond
Postbus 1267
3430 BG  NIEUWEGEIN

Telefoon 030 - 751 37 70
Fax 030 - 751 37 71

KvK 40061788

Statutaire Zetel: Nieuwegeininfo@triathlonbond.nl

WK Triathlon Rotterdam
14-17 september 2017:

 

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Gepubliceerd:13 maart

Oranjecamping voor NTB-leden tijdens WK Triathlon Rotterdam

Om het Nederlands feestje tijdens de Grand Final en het WK Triathlon in Rotterdam nog meer glans te geven, wordt in september een heuse Oranjecamping ingericht. Agegroupcoördinator Jason van der Burgt heeft Stadscamping Rotterdam, tegenover Diergaarde Blijdorp bereid gevonden te dienen als uitvalsbasis voor de Nederlandse agegoupers en hun supporters. Van der Burgt zal er zelf ook de hele week zijn bivak opzetten, zorgen voor feestelijke  aankleding en zelf aanwezig zijn als vraagbaak en aanspreekpunt. De camping ligt op vijf kilometer van het wedstrijdterrein en op het kampeerterrein is voldoende ruimte voor de Nederlandse triatleten en hun gevolg.

Voor agegroupers geldt dat ze, afhankelijk van de indeling in startgroepen, tijdens het WK al vanaf half acht ’s ochtends in actie zullen komen. Verblijven in de buurt van de wedstrijd helpt dan bij een goede voorbereiding en voorkomt stress bij het aanreizen op de wedstrijddag. Daarnaast is het leuk om ook de andere wedstrijden in het WK-weekend bij te wonen. Hoe vaak kun je de wereldtoppers in actie zien tijdens hetzelfde evenement waar jij aan deelneemt? De Nederlandse junioren, beloften, paratriatleten en deelnemers aan de Grand Final kunnen de support van agegroupers goed gebruiken! De camping is dan ook een perfecte uitvalsbasis.

Atleten die liever kiezen voor wat meer comfort en luxe, kunnen ook met een camper of caravan terecht bij Stadscamping Rotterdam. Tevens zijn er blokhutten te huur op het kampeerterrein en voor wie liever in een hotel slaapt, heeft WK-organisator TIG Sports hotelaanbiedingen.

Stadscamping Rotterdam is gelegen op de Kanaalweg, tegenover Diergaarde Blijdorp, aan de rand van het centrum en vlakbij de uitvalswegen A20 en A13. Met de bus of de fiets is het centrum van de stad bereikbaar in tien minuten en te voet in een half uur.  Tijdig reserveren wordt aanbevolen en de vermelding dat men voor de triathlon komt, zorgt ervoor dat er vooraf inzicht is in de belangstelling, zodat de faciliteiten daarop aangepast kunnen worden.

Meer informatie over het WK Rotterdam? Klik hier.

Een plekje reserveren kan op http://www.stadscamping-rotterdam.nl/

 
 
Vorig bericht NTB bundelt samen met 25 bonden en NOC*NSF krachten in TeamNL
Volgend bericht Crosselectie 2017 bekendgemaakt
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Ga voor wedstrijdverslagen, aankondigingen, achtergronden, interviews en nog veel meer triathlonnieuws naar: